Truth Frequency Radio


Mar 20, 2020

Au fost studiați atât copiii, cât și adulții; vârstele au variat între 6 și 59 și au fost în medie 28

"În UEM, dorim să profităm cât mai mult de pacienți acolo și facem lucruri pentru a crește șansa ca aceștia să aibă o criză – foto-stimulare cu lumini stroboscopice, hiperventilație și lipsa de somn, de exemplu," Chapman a declarat pentru MedPage Today.

Medicamentele anti-convulsive sunt adesea conice sau întrerupte înainte ca un pacient să fie internat în UEM, dar medicamentele psihotrope nu sunt, a spus ea: "Antidepresivele, medicamentele anti-anxietate și anti-psihoticele sunt de obicei continuate, deoarece simțim că acestea nu contribuie prea mult la convulsii." Dar comorbiditățile psihiatrice sunt mari în rândul persoanelor cu epilepsie și există puține date despre modul în care medicamentele psihotrope pot afecta frecvența convulsiilor în UEM, a menționat ea.

În această analiză, Chapman și echipa ei au studiat 682 de pacienți admiși la UEM de la Universitatea din Louisville pentru mai mult de o zi pentru a avea crizele evaluate din 2014 până în 2016. Pacienții aveau o vârstă medie de 42 de ani și 62% erau femei. Durata medie de ședere în UEM a fost de 3,45 zile, iar pacienții cu crize psihogene neepileptice au fost excluși din studiu.

Comparând frecvența convulsiilor în UEM, cercetătorii au descoperit:

Pacienții care nu utilizează medicamente SSRI (n = 504) au avut de 1,6 ori mai multe șanse de a avea convulsii decât pacienții tratați cu medicamente SSRI (n = 178), cu un raport al riscului de incidență (TIR) ​​de 1,64, 95% CI 1,21-2,24; P = 0,002 Pacienții care nu utilizează medicamente antipsihotice (n = 637) au fost de 2,4 ori mai multe șanse de a avea convulsii decât pacienții cu medicamente antipsihotice (n = 45): IRR 2,41, IC 95% 1,23-4,73, P = 0,011 Nu există pacienți care utilizează antidepresiv triciclic medicamentele (n = 35) au avut convulsii Pacienții cu medicamente SNRI (n = 43) au fost de 1,9 ori mai predispuși să aibă convulsii decât pacienții care nu au luat medicamente SNRI (n = 639): IRR 1,85, 95% CI 1,19-2,86; P = 0,006

"Majoritatea pacienților tratați cu aceste medicamente au avut mai puține șanse de a avea convulsii, așa că întrebarea este de ce," Spuse Chapman. "Știm că aceste medicamente afectează anumite etape ale somnului și somnul are o interacțiune complicată cu convulsiile; poate că asta afectează indirect convulsiile."

De asemenea, este posibil să existe și alte variabile. "Există mulți factori care influențează frecvența convulsiilor în UEM care ar putea juca un rol," a observat Michael Privitera, MD, de la Universitatea din Cincinnati, care nu a fost implicat în studiu.

"În acest studiu al UEM, este posibil ca persoanele care iau medicamente psihotrope să aibă un stres mai scăzut, dar aceasta este speculație și ar trebui validată cu măsuri specifice," Privitera a declarat pentru MedPage Today. Alte cercetări au arătat că ratele de bază mai mari ale anxietății au fost asociate cu stresul ca factor declanșator al convulsiilor, dar că cercetările au analizat doar frecvența pe termen lung a convulsiilor ambulatorii, nu apariția convulsiilor în UEM, a menționat el.

"S-ar putea să fi existat diferențe în sindromul de epilepsie," a adaugat Shlomo Shinnar, MD, dr., de la Colegiul de Medicina Albert Einstein din Bronx, New York, care nu a fost implicat in studiu. "Știm, de exemplu, că cei cu epilepsie a lobului frontal au convulsii mai repede în UEM decât cei cu epilepsie a lobului temporal," a spus el MedPage Today.

În anumite studii de somn, pacienții trebuie să renunțe la medicamente psihotrope timp de 2 săptămâni înainte de un test, a observat Chapman. "Unii pacienți nu se simt confortabil făcând asta, deoarece tulburarea lor de dispoziție este destul de rea; trebuie să aveți grijă când începeți și opriți brusc aceste medicamente," ea a spus. În timp ce această analiză preliminară nu înseamnă că pacienții cu UEM ar trebui să înceteze utilizarea medicamentelor psihotrope, ea indică noi domenii de investigat, a menționat ea: "Dovezile de acum nu susțin că ar trebui să facem acest lucru, dar poate merită studiate."

Această analiză are alte câteva limitări, a spus Chapman: pacienții au rămas în UEM pentru perioade diferite de timp și este posibil ca unele persoane să fi avut mai multe convulsii dacă ar fi stat mai mult. De asemenea, nu a existat un protocol fix pentru retragerea medicamentelor convulsive în UEM; unii pacienți s-au oprit brusc, iar alții s-au diminuat.

Ultima actualizare 07 decembrie 2018

Dezvăluiri

Această cercetare nu a primit finanțare.

Chapman nu a raportat nicio relație relevantă pentru această cercetare.

Sursa primara

Societatea Americană de Epilepsie

Referință sursă: Kolikonda M, și colab "Medicamentele psihotrope au impact asupra frecvenței convulsiilor la pacienții cu unitate de monitorizare a epilepsiei?" AES 2018; Rezumat 3.264.

BALTIMORE – Diazepam spray nazal (Valtoco; NRL-1), un medicament de salvare de investigație pentru pacienții cu epilepsie cu grupuri de convulsii sau convulsii acute repetitive, a avut o biodisponibilitate ridicată și a fost bine tolerat, au raportat cercetătorii aici.

Administrarea intranazală a dus la o bună expunere la diazepam la pacienții tratați cu regimuri stabile de medicamente antiepileptice care au avut nevoie de ajutor pentru a controla atacurile de activitate crescută a convulsiilor, a raportat R. Edward Hogan, MD, de la Universitatea Washington din St. Louis, la reuniunea anuală a Societății Americane de Epilepsie.

Profilul farmacocinetic al diazepamului intranasal a fost, în general, comparabil cu administrarea rectală, dar cu o variabilitate mai mică între pacienți, a adăugat el.

"Livrarea intranazală este atractivă, deoarece este relativ ușoară, mai ales în ambulatoriu," Hogan a declarat pentru MedPage Today. "Forma acută de tratament a diazepamului disponibilă în prezent este administrată rectal [Diastat], ceea ce nu este o soluție ideală."

De la 25% până la 50% din toți pacienții cu epilepsie prezintă grupuri de convulsii care sunt diferite de modelul lor inițial de convulsii, a remarcat Prakash Kotagal, MD, de la Cleveland Clinic Epilepsy Center, care nu a fost implicat în cercetare.

"Clusterele de convulsii pot evolua către starea epileptică și sunt asociate cu un risc crescut de morbiditate și mortalitate și au un impact semnificativ asupra calității vieții," a spus el MedPage Today. "Prin urmare, tratamentul prompt al grupurilor de convulsii este imperativ."

Administrarea rectală a medicamentelor de salvare este incomodă, dificilă și nu este de obicei preferată de adulți și copii mai mari, a menționat Kotagal. "Administrarea orală, bucală sau sublinguală a benzodiazepinelor durează mult mai mult pentru a începe să lucreze," el a adăugat. "Disponibilitatea benzodiazepinelor intranazale reprezintă un pas semnificativ înainte în punerea la dispoziție a medicamentelor de salvare eficiente pentru grupurile de convulsii pentru cei la care administrarea rectală este impracticabilă."

În studiul lor, Hogan și colegii săi au analizat cât de bine a fost absorbit diazepamul intranasal. "Acest preparat este administrat prin nas într-o soluție de vitamina E cu un agent numit Intravail care funcționează ca agent tensioactiv," el a spus. "Acest lucru îl ajută să adere la peretele de trecere nazal și, de asemenea, deschide joncțiuni strânse care permit medicamentului să treacă prin mucoasa nazală și să fie absorbit mai eficient." Tehnologia Intravail este, de asemenea, utilizată în sprayul nazal sumatriptan (Tosymra) aprobat pentru migrenă la începutul acestui an.

Cercetătorii au studiat pacienții cu epilepsie atât în ​​perioadele ictal / peri-ictal (convulsii), cât și inter-ictal (fără convulsii). Pacienții au primit diazepam intranazal deschis cu cel puțin 14 zile de spălare între perioade; fie administrarea ictală / peri-ictală, fie inter-ictală ar putea fi prima. În ambele perioade, a fost administrată o doză unică de 5, 10, 15 sau 20 mg – în funcție de greutatea pacientului. A doua doză a fost permisă dacă convulsiile au persistat.

În total, 57 de pacienți au primit una sau mai multe doze și au fost incluși în populația de siguranță, care a fost 54% femei și 81% albi. Au fost studiați atât copiii, cât și adulții; vârstele au variat între 6 și 59 și au fost în medie 28. Datele farmacocinetice au fost disponibile de la 49 de pacienți pe parcursul perioadei de prelevare de 6 ore.

"La sfârșitul zilei, am constatat că concentrațiile dozei în ambele situații – atât perioadele ictal / peri-ictal, cât și perioadele inter-ictal – au fost foarte similare," Spuse Hogan.

Per total, timpul mediu până la concentrația plasmatică maximă a fost de aproximativ 2 ore. Concentrația plasmatică maximă și expunerea în primele 6 ore au fost similare atât în ​​condiții ictale / peri-ictale, cât și în condiții inter-ictale. Variabilitatea între pacienți a variat de la 53,6% la 59,3%, în concordanță cu rapoartele anterioare care au arătat că medicamentul intranazal avea o variabilitate mai mică decât diazepamul rectal, a spus Hogan.

"În general, acesta a fost un medicament destul de bine tolerat," el a adăugat. "Nu am văzut nimic pe care nu ne-am aștepta să-l vedem cu diazepam." Saptesprezece pacienti (29,8%) au raportat evenimente adverse aparute in tratament, cel mai frecvent disgeuzie (5,3%), disconfort nazal (3,5%), nazofaringita (3,5%) si convulsii (3,5%). Un pacient a prezentat două evenimente adverse grave – convulsii recurente și encefalopatie statică – care au fost considerate a nu fi legate de tratament. Nu au existat rapoarte post-doză despre ideea de sinucidere.

La începutul acestui an, FDA a aprobat sprayul nazal midazolam (Nayzilam) ca primul medicament de salvare intranazal pentru grupurile de convulsii. Diazepam spray nazal este în prezent în fața FDA; dacă va obține aprobarea, va fi al treilea medicament care funcționează ca medicament de salvare pentru pacienții cu epilepsie pe care să-l folosească în timpul convulsiilor de pe piață.

Ultima actualizare 11 decembrie 2019

Dezvăluiri

Studiul a fost susținut de Neurelis.

Hogan a dezvăluit sprijinul UCB Pharmaceuticals, Neurelis, Biogen și Engage Therapeutics.

Sursa primara

Societatea Americană de Epilepsie

Referință sursă: Hogan RE, și colab "Farmacocinetica și siguranța Valtoco (NRL-1; diazepam spray nazal) la pacienții cu epilepsie în timpul convulsiilor (Ictal / Peri-ictal) și non-convulsive (inter-ictal)" AES 2019; Afiș 2.122.

NEW ORLEANS – Un nou film diazepam bucal pentru tratamentul convulsiilor cu acțiune rapidă a trecut un test de utilizare a pacientului și a arătat o biodisponibilitate similară, indiferent dacă a fost administrat între, în timpul sau la urotrin in farmacii scurt timp după convulsii, în conformitate cu descoperirile târzii prezentate aici.

O formulare de diazepam sub formă de fâșie mică plasată în interiorul obrazului a arătat disponibilitatea atât în ​​condițiile interictale, cât și în cele ictale / peri-ictale la pacienții care aveau crize tonic-clonice slab controlate sau convulsii focale cu conștientizare afectată, a raportat Michael Rogawski, MD, PhD, de la Universitatea din California Davis și co-autori la reuniunea anuală a Societății Americane de Epilepsie.

Benzodiazepinele sunt piatra de temelie a terapiei de salvare pentru grupurile de convulsii, iar filmul bucal de diazepam se așteaptă să aibă o acceptare, portabilitate și fiabilitate mai mari față de alte forme de benzodiazepine, au adăugat ei.

MORE NEWS BY NEWS >>