Truth Frequency Radio


Jun 05, 2020

Ο Kampusch, γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1988 στη Βιέννη, απήχθη το 1998 από τον μηχανικό επικοινωνιών Wolfgang Priklopil και κρατήθηκε αιχμάλωτος στο υπόγειο του σπιτιού του για οκτώμισι χρόνια.

Natascha Kampusch

Ο Kampusch, γεννημένος στη Βιέννη στις 17 Φεβρουαρίου 1988, απήχθη το 1998 από τον μηχανικό επικοινωνιών Wolfgang Priklopil και κρατήθηκε αιχμάλωτος στο υπόγειο του σπιτιού του για οκτώ και μισή χρόνια. Μετά από 3.096 ημέρες κατάφερε να δραπετεύσει και ο Πρικλοπίλ πήρε τη ζωή του. Η «υπόθεση Kampusch» έλαβε παγκόσμια προσοχή και συνοδεύτηκε από πολλά ατυχήματα έρευνας.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Είναι ο εγκέφαλος της τυρκουάζ και μπλε κυβέρνησης. Ξέρει πώς να φθείρει τους κυβερνητικούς εταίρους του SPÖ. Καλά θέλω

Gernot Blümel

στο Δημαρχείο της Βιέννης. Μια προεπισκόπηση της προεκλογικής εκστρατείας

Από το παράθυρο του γραφείου του Gernot Blümel μπορείτε να δείτε το Δημαρχείο της Βιέννης πάνω από το Volksgarten. Εδώ στο Ballhausplatz, ο Υπουργός Καγκελαρίας, υπεύθυνος για την Ευρώπη, την τέχνη και τα μέσα ενημέρωσης, γυρίζει τους μεγάλους τροχούς της πολιτικής. Τα θέματα του σήμερα είναι το Brexit και η αμφιλεγόμενη απαγόρευση της απόκρυψης στο Διαδίκτυο. Η Κρατική Όπερα (με τα σκανδαλώδη παράπονά της στην Ακαδημία Μπαλέτου), καθώς και η ORF και η μελλοντική χρηματοδότησή της εμπίπτουν στην πολιτική ευθύνη της. Ο συνεργάτης συνασπισμού FPÖ έθεσε την κατάργηση των τελών GIS στο ζήτημα της σημαίας. Μέχρι στιγμής, το ÖVP δεν βιάστηκε. Είναι πιθανό οι συντονιστές του συνασπισμού να χρειαστεί να εργαστούν ξανά – ένας ρόλος που έχει αναλάβει και ο Blümel για το κόμμα του. Και όμως θέλει να μετακινηθεί στην άλλη πλευρά του Ringstrasse, από την ομοσπονδιακή πολιτική στην πολιτική της πόλης. Από τον ενθουσιασμό για το Brexit έως τον ενθουσιασμό για πεζόδρομους και το σπρώξιμο πίσω των αυτοκινήτων στην πόλη. Μπορείς να το θέλεις;

“Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή όταν ανέλαβα την ÖVP Vienna,” ισχυρίζεται ο Blümel. “Διαμορφώνετε την άμεση πραγματικότητα της ζωής των ανθρώπων. Δεν υπάρχει πιο άμεσο πολιτικό έργο παρά ως δήμαρχος, και αυτό σε μια μητρόπολη εκατομμυρίων.” Το επόμενο έτος θα επανεκλεγεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Βιέννης. Ως αρχηγός του κρατικού κόμματος, ο Blümel είναι ο λογικός κορυφαίος υποψήφιος για το Τυρκουάζ.reduslim και του θυρεοειδούς Το ÖVP πέτυχε μόλις εννέα τοις εκατό το 2015. Έτσι μπορεί σχεδόν μόνο να βελτιωθεί.

© Matt Observe / Ειδήσεις Gernot Blümel

«Θα τον λείψω», το γαλάζιο πρόσωπο με πρόσωπο του Norbert Hofer ρίχνει ήδη δάκρυα από κροκόδειλους. Ο Blümel απαντά ότι θα το κάνει αυτό «εκατό τοις εκατό». “Ήταν ή είναι μια εξαιρετικά βασισμένη στην εμπιστοσύνη και ρεαλιστική συνεργασία. Εάν το προσωπικό επίπεδο ταιριάζει, τότε μπορείτε να λύσετε μεγάλα πολιτικά προβλήματα. Εάν αυτό το επίπεδο σπάσει και δομικά δυσπιστείτε ο ένας στον άλλο, τότε ακόμη και η μικρότερη πρόκληση γίνεται αδιάλυτη”, εξηγεί ο Blümelden. Καθημερινός συνασπισμός. Όλοι γνωρίζουν τα όρια του άλλου. Αντίστροφα, ξεπερνιούνται πάντα όταν πιστεύεις ότι το άλλο άτομο έχει χάσει την κατανόησή σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποια ενσυναίσθηση για τις θέσεις του άλλου ατόμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι μοιράζεσαι τη θέση , αλλά ξέρετε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε χωρίς να κάνετε τη ζωή πολύ δύσκολη για τον άλλο. ” Αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον στην πολιτική επιτυχία, λέει ο Blümel.

Όχι σαν να ήταν με το SPÖ, όταν οι άνθρωποι ήταν άρρωστοι στον πυρήνα και η διαρκής ανησυχία ήταν να διαπραγματευόμαστε πράγματα μεταξύ τους. “Υπερηφάνησαν για το τι δεν ήρθε και για τον συμβιβασμό που έκαναν. Η συμβιβαστική δημοκρατία είναι σαφώς υπερβολική.” Το FPÖ παίρνει το Papamonat, τις παραχωρήσεις ÖVP στην οικονομία. Όσον αφορά τους μετανάστες, κάποιος συχνά συμφωνεί ούτως ή άλλως.

Οι κόκκινες γραμμές

Ακόμη και στις αρχές Απριλίου, όταν η οριοθέτηση του FPÖ από την ταυτότητα ήταν αμφισβητήσιμη, η σύγκρουση επιλύθηκε γρήγορα αφού ο προϊστάμενος του FPÖ Heinz-Christian Strache είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τις ιδέες του. “Αυτή ήταν μια κόκκινη γραμμή”, λέει ο Blümel, “ο Καγκελάριος το κατέστησε σαφές και το FPÖ συμμορφώθηκε με αυτό. Επιπλέον, δεν θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συνεργασία. Εάν γίνει όπως ανακοινώθηκε.”

Αλλά ο Kurz και η ομάδα του δεν θα μπορούσαν να εκπλαγούν από τα προβλήματα οριοθέτησης του συνεργάτη του συνασπισμού. Γνωρίζουμε το FPÖ και τις μεμονωμένες του περιπτώσεις – και πολύ συχνά παρέμενε σιωπηλοί. Εάν η κόκκινη γραμμή τρέχει όπου το ÖVP κινδυνεύει να υποστεί διεθνή ζημιά από μπλε τάσεις προς τη δεξιά πτέρυγα; “Όχι”, λέει ο Blümel, “Πρόκειται για μια βασική στάση, έχουν απλώς ένα φρικτό σύνολο σκέψεων που δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση.”

Κριτική όπως αυτή του Ολλανδού Επιτρόπου της ΕΕ Frans Timmermans ότι ο γαλαζοπράσινος συνασπισμός δεν ξέρει ποιος ελέγχει ποιος, ο Blümel ξεφεύγει από το τραπέζι: “Είναι στην προεκλογική εκστρατεία και κορυφαίος υποψήφιος για τους Σοσιαλδημοκράτες. Τον γνωρίζω επίσης όσον αφορά την πραγματική συνεργασία. Εκεί δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο. “

Σε ομοσπονδιακό επίπεδο, το Blümel είναι ένας παράγοντας ισχύος. Κάθεται στο μηχανοστάσιο του συνασπισμού, όλες οι σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις λαμβάνονται επίσης από το γραφείο του, λίγα μέτρα πιο μακριά στην Ομοσπονδιακή Καγκελαρία βρίσκεται ο Sebastian Kurz, στον οποίο οι πολιτικοί οπαδοί του Blümel μετακινούνται εδώ και χρόνια. Εκκαθαρίζει τα δυσάρεστα πράγματα για τον Kurz και αναλαμβάνει όταν ο Kurz δεν θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο για τακτικούς λόγους. Όπως και εκείνο το βράδυ των εκλογών της Βιέννης το 2015, όταν το ManVP υπό τον Manfred Juraczka πέτυχε το χειρότερο αποτέλεσμα στην ιστορία του.

Ανοιχτό τιρκουάζ χειρόγραφο

Γρήγορα έγινε σαφές ότι κάτι θα συνέβαινε στην κορυφή του πάρτι. Εκείνη την εποχή, ο Κούρζ ήταν υπουργός Εξωτερικών και ελπίδα για σχεδόν όλες τις κενές θέσεις στο ÖVP. Ο Blümel ήταν Γενικός Γραμματέας του Ομοσπονδιακού ÖVP. Στους διαδρόμους της έδρας του κόμματος κάποιος ψιθύρισε ότι ο “Σεμπαστιάν” πρέπει τώρα να αναλάβει. Ήρθε, άφησε το κύπελλο να περάσει κομψά και ώθησε τον φίλο του Blümel να περάσει στον αρχηγό του κόμματος Reinhold Mitterlehner, ο οποίος είχε ήδη εκπλαγεί. Μια αποστολή αυτοκτονίας, πολλοί σκέφτηκαν τότε. Ο έξυπνος, αλλά μέχρι τότε μάλλον ασυνήθιστος νεαρός, όπως όλοι οι προκάτοχοί του, πιθανότατα θα συντριβεί στα συντάγματα του Ντόμπλινγκερ και στους αυτοκράτορες της περιοχής. Ο πραγματικός επικεφαλής του ViennaVP της Βιέννης κάθεται στο οικονομικό θάλαμο της πόλης εδώ και χρόνια.

Αλλά ο Blümel και ο Kurz έθεσαν τα πράγματα διαφορετικά: Πρώτον, το ομοσπονδιακό ÖVP αναλήφθηκε από τον Kurz, στη συνέχεια πήγε στην καγκελαρία, ο Blümel έλαβε τη σημαντική κυβερνητική θέση και έτσι έχει παρουσία στα μέσα ενημέρωσης που θα μπορούσαν να επιθυμούν οι προκάτοχοί του στο ÖVP της Βιέννης. Σε μια μερική απασχόληση, ο Blümel αναζωογόνησε τα στρατεύματα των αξιωματούχων στη Βιέννη και τα έβαλε σε τυρκουάζ. Μόνο οι κάλτσες του Blumel, τις οποίες προτιμά να φορέσει, είναι ακόμη πιο τυρκουάζ. Και η Βιέννη πρέπει να είναι ακόμα, ελπίζει. Ακριβώς, το ÖVP και το FPÖ έχουν επίσης κοινό στόχο στις εκλογές της Βιέννης: να καταστρέψουν αυτόν τον κόκκινο προμαχώνα.

Ενάμιση χρόνο πριν από τις εκλογές, ο Blümel εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα στη Βιέννη που διαφορετικά προτιμά να θέτει στα κόμματα της αντιπολίτευσης σε ομοσπονδιακό επίπεδο: Εκτός από μια πανταχού παρούσα κυβερνητική δύναμη, ένα κόμμα εννέα τοις εκατό είναι σχεδόν ορατό. Και έτσι λέει τι ακούει κάποιος από τους άλλους σε ομοσπονδιακό επίπεδο: “Θα ήθελα τα θέματα που παίζουμε στη Βιέννη να λαμβάνουν την ίδια προσοχή. Ανεξάρτητα από το αν είναι η υψηλή ανάπτυξη στο Heumarkt ή η ιδέα της αστικής ανάπτυξης που παρουσιάσαμε πρόσφατα να έχω.” Αλλά ακόμη και τα δικά τους κανάλια κοινωνικών μέσων του Blümel μεταφέρουν περισσότερο τον υπουργό από τον τοπικό πολιτικό της Βιέννης. Όταν ρωτήθηκε αν οι ψηφοφόροι με μέσο ενδιαφέρον τον αντιλαμβάνονται ακόμη και ως επικεφαλής του ÖVP, φαίνεται λίγο ενοχλημένος: “Νομίζω ναι, οι δημοσκοπήσεις δίνουν μια σαφή εικόνα ότι αυτό θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό στην προεκλογική εκστρατεία. Η παρουσία των πολιτικών πολιτικών στα ΜΜΕ δεν είναι τόσο ευρεία, οπότε βοηθάει να έχω εκτεθειμένη ομοσπονδιακή λειτουργία. ” Από αυτήν την ομοσπονδιακή λειτουργία, ο Blümel χρησιμοποιεί pinpricks εναντίον των αντιπάλων στη Βιέννη. Ως Υπουργός Πολιτισμού, συμμετέχει στη συζήτηση σχετικά με την απειλούμενη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά της εσωτερικής πόλης της Βιέννης και βρίσκεται στο πλευρό των αντιπάλων των πολυώροφων σχεδίων για το Heumarkt. Το αποδεδειγμένο θέμα της μετανάστευσης των εκλογικών εκστρατειών είναι ότι ο Blümel σιγοβράζει από τον κυβερνητικό πάγκο. Αναφέρεται στα γερμανικά μαθήματα που έχουν εισαχθεί και στο ελάχιστο εισόδημα, το οποίο επικρίνεται έντονα από όλους τους οργανισμούς βοήθειας: «Υπάρχει πολύ πρόβλημα όπου εμείς από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που μπορούμε να λύσουμε. Πολλά πράγματα χρειάζονται πολύ χρόνο στη Βιέννη δεν έχουμε επιτεθεί, δεν θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια σε αυτό. “

Νέα θέματα, παλιές εχθρικές εικόνες

Αλλά η μετανάστευση από μόνη της δεν θα είναι αρκετή στη Βιέννη. Το κακό να μιλάς την πόλη επιθετικά λειτουργεί μόνο σε περιορισμένο βαθμό, επειδή λειτουργεί για τους περισσότερους ανθρώπους. Ποιο θα είναι λοιπόν το τυρκουάζ εκλογικό μανιφέστο; “Συμφωνούμε ότι η Βιέννη είναι μια όμορφη πόλη. Και συμφωνούμε επίσης ότι το να είσαι όμορφη δεν είναι αρκετό. Εάν ρωτήσεις τους Βιεννέζους εάν συνεχίζουν με τα μεγάλα προβλήματα, δύσκολα θα λάβεις την απάντηση ότι είναι έτσι είναι, “λέει ο Blümel. Υπερχρέωση, North Hospital, Heumarkt, ελάχιστο εισόδημα, παραθέτει.

Ο Blümel δεν θέλει να αφήσει το γεγονός ότι το SPÖ υπό τον Michael Ludwig, με το «Μπόνους της Βιέννης» για άτομα που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό, είναι καλύτερο να ενισχύσει τη σωστή πλευρά του κόμματος από τον μακροπρόθεσμο δήμαρχο Michael Häupl. “Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω τη σαφή γραμμή του SPÖ εδώ: αναβοσβήνει λίγο προς τα δεξιά, κάνει λίγο προς τα αριστερά – ή αντίστροφα. Αλλά καλά, αυτό εξαρτάται από τους στρατηγικούς του SPÖ Κοιτάζοντας τον κορυφαίο υποψήφιο Hebein, δεν ξέρω πού να τοποθετήσετε τον εαυτό σας διαφορετικά από πριν. Στον τομέα του ελάχιστου εισοδήματος, να πω ότι εναντιώστε κατ ‘αρχήν τον νόμο ή ότι δεν τον εφαρμόζετε, αυτό είναι πολύ παράλογο. “

Ωστόσο, λέει ο ακόμα υπουργός, θα προτιμούσε να επικεντρωθεί σε άλλα θέματα: για παράδειγμα το χρέος της πόλης Το γεγονός ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος Οικονομικών Peter Hanke θέλει να παρουσιάσει προϋπολογισμό με μηδενικό έλλειμμα το 2020 δεν επηρεάζει τους τόνους της εκστρατείας: “Το άκουσα πάντα από την κα Brauer (Δημοτική Σύμβουλος έως το 2018), αλλά ποτέ δεν συνέβη. Προφανώς, έχει καλή παράδοση” Και το ÖVP θέλει να αποδείξει το ταλέντο του για τον πολεοδομικό σχεδιασμό πριν από τις εκλογές. Με μια ιδέα ανάπτυξης για το Handelskai, για παράδειγμα. “Αν οδηγείτε εκεί, εξ ορισμού δεν θα αισθάνεστε άνετα. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Σε άλλες μητροπόλεις με εκατομμύρια κατοίκους, η διαμονή στο νερό είναι προνόμιο, μια τεράστια ευκαιρία. Όταν ρωτήθηκε για τα καλύτερα μέρη στη Βιέννη, ο Blümel αναφέρει αμέσως τους λόγους του Steinhof: “Αυτή είναι μια συνολική δομή αρχιτεκτονικής από το 1900 που είναι απαράμιλλη. Νομίζω ότι είναι παράλογο να εξετάσουμε εάν θα το διαιρέσουμε και θα το πουλήσουμε στον υψηλότερο πλειοδότη. Γι ‘αυτό έχουμε ένα Το αίτημα προκαταρκτικής εξέτασης εστάλη στην Unesco για το αν είναι κατ ‘αρχήν άξιο προστασίας. ” Ο Blümel, από την άλλη πλευρά, θέλει να είναι λιγότερο αυστηρός σχετικά με τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων: “Τι γίνεται με τις τουριστικές ζώνες στη Βιέννη; Είμαστε η μόνη κοσμοπολίτικη πόλη που δεν υπάρχει. Κάθε χωριό σκι στο Τιρόλο επιτρέπεται να κάνει περισσότερα.”

Αλλά πόσο πιθανό είναι ότι τα σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα; Αγαπητέ Αντιδήμαρχο υπό τον Michael Ludwig ή υπό τον Heinz-Christian Strache; “Κατά προτίμηση δήμαρχος” είναι η απάντηση – η οποία είναι μάλλον απίθανο με περίπου 16 τοις εκατό σε έρευνες. “Είναι πολύ πιθανό,” παραδέχεται ο Blümel, “ότι το SPÖ θα δώσει ξανά στον δήμαρχο. Όλα τα άλλα είναι κερδοσκοπία.” Εάν το ÖVP στη Βιέννη σχηματίσει συνασπισμό με το SPÖ, θα υπάρξει σύγκρουση με το μπλουζ στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση; “Ίσως θα βοηθήσει ακόμη”, λέει ξανά ο συντονιστής του συνασπισμού. Δεν θα μπορούσε το SPÖ να οργιστεί τόσο εύκολα εναντίον του Sebastian Kurz εάν κυβερνά στη Βιέννη με τον πλησιέστερο έμπιστο.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η ζωή απογειώθηκε

Natascha Kampusch

ένα τραγικό σημείο καμπής, πριν από 13 χρόνια σήμερα η Natascha κατάφερε να δραπετεύσει. Ως τώρα 31χρονη κοιτάζει πίσω στη δοκιμασία της και δείχνει ένα πράγμα πάνω απ ‘όλα: δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Η Natascha Kampusch ήταν 10 ετών όταν η ζωή της πήρε δραματική στροφή. Στο δρόμο για το δημοτικό σχολείο στο Brioschiweg, το παιδί μεταφέρεται σε ένα φορτηγό. Ο απαγωγέας της, Wolfgang Priklopil, κρατά το κορίτσι φυλακισμένο σε ένα μπουντρούμι κελάρι στο σπίτι του στο Strasshof της Κάτω Αυστρίας στο Nordbahn.

© APA / ROLAND SCHLAGER Ένας αστυνομικός στέκεται τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2006, στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος στο Brioschiweg στη Βιέννη-Donaustadt, όπου η Natascha Kampusch πήγε επίσης στο σχολείο μέχρι να απαχθεί.

Ο Natascha Kampusch έζησε σε αιχμαλωσία για οκτώ χρόνια. Εκτέθηκε στον βασανιστή της, κακοποιήθηκε σεξουαλικά, υπηρετώντας ως σκλάβος.

© apa / STAMBERG Άποψη της ιδιοκτησίας και του σπιτιού του Wolfgang Priklopil στο Heinestrasse 60 στο Strasshof, που ελήφθη στις 29 Αυγούστου 2006.

Διαβάστε εδώ: Το συγκλονιστικό ημερολόγιο του Priklopil

Το καλοκαίρι του 2006, ο τότε 18χρονος κατάφερε να δραπετεύσει. Όταν ο Wolfgang Přiklopil κατάφερε να δραπετεύσει, ο 44χρονος έπεσε μπροστά σε ένα τρένο στη Βιέννη – πέθανε αμέσως.

© apa / BUNDESKRIMINALAMT Το διαβατήριο του απαγωγέα του Natascha Kampusch, Wolfgang Priklopil

Είναι ένας μακρύς, επίπονος αγώνας πίσω στην πραγματικότητα για τον Natascha Kampusch. Αλλά η νεαρή γυναίκα δεν τα παρατάει. Σε μια συνέντευξη στο News από το 2016, η Kampusch υπογραμμίζει ότι θέλει να βγει ενεργά από το ρόλο του θύματος, ενεργά, από μέσα. «Θέλω να αναπτύξω τον εαυτό μου» είναι το νέο σύνθημά της. Και: “Δεν θέλω να εκδιώξω.”

© Βίντεο: Νέα

Διαβάζετε ολόκληρη τη συνέντευξη

εδώ

.

Με την ελευθερία ήρθε η επιθετικότητα

«Όταν ξανακερδίσαμε την ελευθερία, δεν ήταν τελείως», δήλωσε ο Natascha Kampusch σε συνέντευξή του. Το πρώην θύμα απαγωγής ήταν ο στόχος της επιθετικότητας.

«Ήμουν γενναίος από τη στιγμή της απελευθέρωσής μου, αλλά εν τω μεταξύ το θάρρος μου ανατράπηκε στο κοινό και ιδιαίτερα στη δημοσιευμένη γνώμη. Υπήρχαν φάσεις όταν σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να αποχωρήσω. Ίσως ήταν, στο Αναδρομικά, θαρραλέα, “είπε ο Natascha Kampusch σε συνέντευξή του στο News 2017.

MORE NEWS BY NEWS >>